VOORKOM AANTASTING VAN BETON

Beton heeft niet het eeuwige leven. Zonder oppervlakte bescherming wordt beton op den duur aangetast. Daarmee is de levensduur van beton beperkt. Zeker als het beton ook nog eens wordt blootgesteld aan zuren zoals in een sleufsilo. Kijk ook eens naar uw voergang, u ziet dat na 1 jaar het beton al begint te verouderen. Stop dit tijdig met gebruik van de LCS BETONHARDER.

LCS BETONHARDER BESCHERMT 

LCS BETONHARDER is voor vele doeleinden toepasbaar. Ook indien beton al is aangetast kan LCS BETONHARDER gebruikt worden en weer voldoende bescherming bieden voor een langere levensduur van uw silo of vloer.

BETONVERHARDER

LCS BETONHARDER is een revolutionair product op de markt die eenvoudig is aan te brengen en definitief afrekent met de aantasting van uw silo of vloer op de voergang.
VOODELEN LCS BETONHARDER:

1. maakt beton waterdicht/ waterafstotend
2. maakt beton bestendig tegen alle zuren.
3. maakt beton bestendig tegen alle chemicaliën.
4. verdubbeling van de levensduur van beton.
5. geen verder onderhoud.

Bekijk de website van LCS Betonharder voor meer informatie.

INFORMATIE AANVRAGEN

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? Dan kunt u het best even telefonisch contact met ons opnemen op + 31 (0) 610 – 150 486. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@mukohandel.nl of gebruik van onderstaand contactformulier maken.

VIDEO & FOTO’S